Проблемът е следният. След влизането на колата в сервиз няма да споменавам къде,исках почистване на геометрията профилактично.След като отидох да я взимам когато се качих да карам се изумих.Колата беше адски мудна ,изобщо нямаше тяга и пушеше адски много.върнах се в сервиза казах че колата не е изобщо това което беше преди да влезне в сервиза.Изумих се..... качихме се със "Майсторите" + лаптопа и графиката на турбината показваше 2.2-2.4 ? това ми се струва адски много ... убедиха ме след 1 седмица да отида ,но въпреки това не отидох... повече не мисля да стъпя там. Ако може някой да помогне ще бъда много благодарен ! Забравих да кажа колата е 147 1.9 jtd
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем със турбината....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Rusi_Rusev Покажи съобщениеПроблемът е следният. След влизането на колата в сервиз няма да споменавам къде,исках почистване на геометрията профилактично.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
-
---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:31 ----------
Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщениеИмаше ли необходимост от това почистване?
Comment
-
Първоначално публикувано от Rusi_Rusev Покажи съобщениеИзумих се..... качихме се със "Майсторите" + лаптопа и графиката на турбината показваше 2.2-2.4 ? това ми се струва адски много ...
Само тия цифри ли видя!
Няква мерна единица!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Rusi_Rusev Покажи съобщение
---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:31 ----------
благодаря за отделеното време , ДА колата имаше нужда. Четох че на загасен двигател при натискането на спирачката трябва да е мек 2-3 пъти. моят е твърд ?sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от Rusi_Rusev Покажи съобщениеПроблемът е следният. След влизането на колата в сервиз няма да споменавам къде,исках почистване на геометрията профилактично.След като отидох да я взимам когато се качих да карам се изумих.Колата беше адски мудна ,изобщо нямаше тяга и пушеше адски много.върнах се в сервиза казах че колата не е изобщо това което беше преди да влезне в сервиза.Изумих се..... качихме се със "Майсторите" + лаптопа и графиката на турбината показваше 2.2-2.4 ? това ми се струва адски много ... убедиха ме след 1 седмица да отида ,но въпреки това не отидох... повече не мисля да стъпя там. Ако може някой да помогне ще бъда много благодарен ! Забравих да кажа колата е 147 1.9 jtdти гледаш + атмосферното
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеДругото което ми идва на ум е предал се покрай разглобяването или незакачен въздуховод ..
---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
турбината не си свирка както преди , не се чува дори изобщо... карам си чист дизел ...
Comment
-
Първоначално публикувано от tur4in Покажи съобщениепо добре иди при специалист да ти е свали пак турбината щот не е майтап.
Comment
Comment